Ny fastighetsservice och ny vaktmästare

Välkommen hit Baskim!


Vår nya vaktmästare från den 1 januari 2020 kommer att vara Baskim Hajrulovski och han är anställd av SBC.Baskimliten

Så här presenterar Baskim sig själv:
Jag heter Baskim och är 51 år. Kom till Sverige 1991 från Makedonien, då jag mötte min nuvarande fru. Har två söner och vi bor i Malmö.
Jag utbildade mig till verktygsmakare 2001, idag jobbar jag som fastighetstekniker.
Vill beskriva mig som en positiv människa, gillar att vara ordningsam och alltid ha koll på läget. För mig är det viktigt att människor i min omgivning mår bra.
Mina intressen är fiske, långa promenader i naturen och fotboll.

Baskim Hajrulovski

Ny fastighetsservice


Företaget som kommer att ansvara för vår fastighetsservice, där vaktmästaren är anställd, heter SBC. Arbetsledaren Sebastian Kristiansson presenterar SBC så här:
Sveriges Bostadsrättscentrum (SBC) har sedan starten 1921 haft en enorm passion för bostadsrättsföreningar, och vi kan idag stoltsera med att ca 4 000 bostadsrättsföreningar anlitar oss.

Vi är en helhetsleverantör med kompetensområden som sträcker sig från teknisk och ekonomisk förvaltning till projektledning och juridik.

Vår affärsidé är enkel: ”SBC är bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens servicepartner för aktiv och hållbar förvaltning.” Vår vision är att skapa livskvalitet genom hållbar fastighetsförvaltning.

Med fler än 300 medarbetare, fem kontor över hela landet och nästan 100 års erfarenhet kan vi skräddarsy med extrem noggrannhet. Eller ta fram helt nya lösningar!

Vi hälsar Brf Djingis Khan varmt välkomna till SBC-familjen!

Sebastian Kristiansson

tryck_logo_Medavsandare_cmyk

Några förändringar?


För boende kommer det inte att bli så stor skillnad. Vaktmästaren kommer att göra sådant som vaktmästaren har gjort tidigare. Vill man nå vaktmästaren gör man det som förut: via e-post eller genom att lägga en lapp i brevlådan utanför tvättstugan. En nyhet är att det kommer att bli möjligt att ringa kundtjänst både dag- och kvällstid för att göra felanmälan. Dessutom finns ännu ett sätt att göra felanmälan: via ett formulär på nätet.

Alla nya tider, telefonnummer och länkar kommer att finnas på hemsidan den 1 januari.