Kontakt

VAKTMÄSTARE OCH FELANMÄLAN


Är det fel på något gör du en felanmälan på www.sbc.se/felanmalan
eller kontaktar SBC:s kundtjänst på 0771-722 722, vardagar kl 07–21.

Vaktmästaren Issa kan kontaktas via e-post: vaktmastaren@djingis.se, eller genom att en lapp läggs i vaktmästarens brevlåda (vid tvättstugan). Glöm inte att skriva gård, nummer samt telefonnummer där du kan nås.

 

JOUR FÖR AKUT HJÄLP


Om olyckan är framme och du inte får tag på vaktmästaren kan du ringa 040-689 24 80 för att komma i kontakt med SBC:s jourtjänst.

Akuta fel kan till exempel vara stopp i toalettstolen, stopp i golvbrunnen i badrum med stigande vatten eller vattenläckage – sådant som inte kan vänta till vaktmästaren kan hjälpa dig.

 

FASTIGHETSSERVICE


Fastighetsservicen sköts på entreprenad av SBC, Sveriges BostadsrättsCentrum, och arbetsledare med ansvar för Djingis Khan är Sebastian Kristiansson.

Det som fastighetsservicen omfattar är sådant som föreningen ansvarar för inne i lägenheterna; trädgårdsskötsel på föreningens gemensamma ytor utanför gårdarna; gemensam belysning samt snöskottning på alla gångbanor och parkeringar.

www.sbc.se

 

VICEVÄRD


Vår vicevärd Tina Hasche nås på mobil 0725-24 23 33 och e-post: kontoret@djingis.se

Expeditionstid är på torsdagar kl. 17.30–19.00. Tillsvidare är kontoret stängt på grund av corona men under expeditionstid kan du prova att ringa. E-post kan du skicka när du vill.

Tina har till uppgift att se till att administrationen sköts, räkningar blir betalda och att avgifter kommer in.
Hon ska också se till att styrelsebeslut genomförs och dessutom vara de boende behjälplig vid små eller stora problem som inte vaktmästaren tar hand om.

 

STYRELSEN


Det är som regel styrelsemöte den tredje torsdagen varje månad. Skrivelser som ska tas upp på styrelsemöte måste lämnas in skriftligen, via e-post eller i Vita Husets brevlåda, senast en vecka före styrelsens möte och ska vara undertecknat samt ha adress och telefonnummer.

Är det något du vill fråga eller berätta är du också välkommen att kontakta styrelsen. Alla meddelanden läses av ordförande som delegerar till lämplig arbetsgrupp. Vill man att hela styrelsen ska nås kan man skriva det i meddelandet.

styrelsen@djingis.se

Brf Djingis Khan, Uardavägen 131 , 224 71 Lund

 

FELANMÄLAN AV INTERNET


För felanmälan av internet kontakta Ownits kundtjänst antingen via e-post: support@ownit.se eller tel. 08-525 07 300.

 

FELANMÄLAN AV KABEL-TV


Görs med e-post till bertsjogren@gmail.com. Har du svårt att hitta alla kanaler, skicka e-post till vaktmästaren vaktmastaren@djingis.se.

 

TV-LEVERANTÖR


Vill du ha fler kanaler än de som ingår i grundutbudet och/eller vill du ha bättre bild genom att skaffa en digitalbox eller CA-modul, kontakta då vår leverantör Sydantenn på tel. 040-601 22 22.

 

WEBMASTER


Webmaster har hand om den information som publiceras på hemsidan. Hör gärna av dig om du har information som du önskar publicera här eller om det är någon information du saknar.

webmasterdjingis@gmail.com