Bilinbrott/skadegörelse
2015-07-19

Tyvärr händer det ibland att det blir inbrott i eller annan skadegörelse på bilar på våra parkeringar. Har du drabbats är det viktigt att du polisanmäler det och även rapporterar det till styrelsen.

Det är bra om vi hjälps åt att hålla ögon och öron öppna, och ta gärna en extra sväng ut på parkeringen om du är vaken mitt i natten.

Vaktbolaget Sydsec, som vi anlitar, följer ett schema efter styrelsens krav och det schemat kan ändras beroende på vad boende har rapporterat in. Ringer vi vaktbolaget kostar det oss extra mycket och det brukar dessutom ta lite tid innan bolaget kör hit, då de inte har några akuta verksamheter. Även om de kommer och misstänker att något är på gång så kan de inte agera utan måste ringa polisen. Alltså är det bäst att vi ringer polisen om vi misstänker något.Om du av någon anledning inte kan ordna ny glasruta samma dag, eller vad det kan röra sig om, så finns det möjlighet att ställa in bilen i bilvårdsanläggningen någon dag. Kontakta då Esbjörn Eggerud, P:188, tel. 046-14 19 38.

audi2liten