Aktuellt
publicerat: 3 december, 2019
Söndagen den 8 december kl 13–17 är det dags för den årliga julmarknaden i Vita Huset. Här finns massor av julklappar och julgodis, återbruk, handgjort, konst, smycken, yogaprodukter och böcker. Och fika förstås!
publicerat: 3 december, 2019
Föreningen tittar över belysningen på parkeringar och gångbanor, för att se hur vi kan göra Djingis lite tryggare och kanske skrämma bort eventuella skummisar som vill gömma sig i mörkret.

Har du särskilda kunskaper om belysning och ljussättning är du välkommen att hjälpa till. Kontakta i så fall styrelsen på styrelsen@djingis.se.
publicerat: 26 november, 2019
Nu när det är som mörkast är det mysigt att tända ljus. På varje gård finns två uttag man kan koppla in till exempel en ljusslinga på. Dessa uttag sitter uppe på pergolan och elen kopplas automatiskt på vid skymning, alltså samtidigt som den övriga gårdsbelysningen tänds.

Se karta över var uttagen finns på varje gård.
publicerat: 21 november, 2019
Nu är det klart att det blir SBC (Sveriges Bostadsrättscentrum) som ska ha hand om vår fastighetsskötsel från 1 januari 2020. Avtalet är inte skrivet än, men arbetet med det pågår.

Jan Ek, som har varit vaktmästare på Djingis Khan sedan 1999, erbjöds en anställning hos SBC men har valt att fortsätta karriären på annat håll. Vi har ställt några frågor till Jan – en av dem som känner Djingis bäst.

Läs om samtalet med Jan Ek.
publicerat: 18 november, 2019
Styrelsen har arbetat med att ta fram tydliga och konsekventa kartor och regler för grönområdena på Djingis. Dessa omfattar de områden som är gemensamma för alla boende, men även de områden vi uppfattar som våra egna uteplatser. Vi reder ut begreppen och kan äntligen visa vilka kartor som gäller. Samma information kommer snart i allas brevlådor.

Läs mer om disponibla områden.
publicerat: 8 november, 2019
Kvällen den 7 november brann en bil på vår parkering på Uardavägen. Branden upptäcktes tidigt och räddningstjänsten var snabbt på plats och kunde släcka elden.

Vill du organisera dig med andra boende på Djingis är du välkommen till Facebookgruppen Djingis trygghetsvandrare.
publicerat: 3 november, 2019
Nu har representanter för alla gårdar fått säga vad de tycker är bra och vad de vill förändra i lekmiljöerna. Landskapsarkitekterna Amanda Erlingsson Lundgren och Lisa Östman hälsar och tackar alla som medverkade vid dialogprocessen och för alla idéer och tankar som förmedlades. Vi ses den 12 december!

Läs mer om det pågående projektet Lekplatser.
publicerat: 1 november, 2019
Nu när morgnarna är kalla är det många bilägare som vill använda motorvärmare. Kom ihåg att parkera på annan plats om du själv inte behöver använda motorvärmaruttaget.

Läs om hur uttagen fungerar.
publicerat: 20 februari, 2017
Nu kan du här på hemsidan se när lokalerna i Vita Huset är bokade. Bokningar görs fortfarande per telefon hos Bengt Andersson, men man behöver inte längre ringa honom bara för att höra när det är ledigt.

Hitta kalendrarna till lilla och stora lokalen på Vita Huset-sidan.
Pågående Projekt

De här projekten jobbar föreningen med just nu.

Brunnshög

Bygget av Brunnshög kommer att påverka oss. Läs mer om vad det innebär.

Äldre inlägg