Aktuellt
publicerat: 17 januari, 2020
Vi uppmanar ALLA boende att kolla ALLA sina element.

En följd av att trycket i värmesystemet tillfälligt ökade i slutet av december blev att en del element inne i lägenheter började läcka. Droppande vatten kan snabbt orsaka vattenskador som kräver kostsamma och omfattande åtgärder.

Undersök golvet under elementet och känn runtom på elementet och om du märker att det är vått – ställ ett kärl under och kontakta snarast vicevärden!
publicerat: 15 januari, 2020
Som boende i Brf Djingis Khan har du tillgång till en massa fiffiga saker som du kan låna. Och som medlem i HSB finns det många bra erbjudanden som gör att du kan spara pengar om du till exempel behöver måla om, köpa spis eller vill åka på spahelg.

Läs mer om vad du kan låna här på Djingis.

Läs mer om HSB Skånes medlemsförmåner.
publicerat: 8 januari, 2020
Har du ett förslag som du vill att årsstämman ska behandla? Lämna då in din motion senast den 29 februari – i brevlådan på Vita Huset.

Läs mer om hur man skriver en motion till stämman. 
publicerat: 2 januari, 2020
Det har kommit in en del synpunkter och frågor till styrelsen angående det pågående projektet med lekplatserna. Vi reder ut vad som har hänt och svarar på frågor.

Läs om Lekplatsprojektet.
publicerat: 31 december, 2019
Från den 1 januari 2020 är det SBC som sköter vår fastighetsservice, och vår nya vaktmästare som kommer att vara stationerad här på Djingis Khan heter Baskim Hajrulovski.

För att göra en felanmälan kan du ringa SBC:s kundtjänst på 0771-722 722, vardagar kl 7–21. Du kan också felanmäla på www.sbc.se/felanmalan.

För att komma i kontakt med vaktmästaren kommer det även i fortsättningen att gå bra att använda den gamla e-postadressen vaktmastaren@djingis.se eller att lägga en lapp i brevlådan vid tvättstugan.

Läs mer om Baskim och SBC.
publicerat: 3 december, 2019
Föreningen tittar över belysningen på parkeringar och gångbanor, för att se hur vi kan göra Djingis lite tryggare och kanske skrämma bort eventuella skummisar som vill gömma sig i mörkret.

Har du särskilda kunskaper om belysning och ljussättning är du välkommen att hjälpa till. Kontakta i så fall styrelsen på styrelsen@djingis.se.
publicerat: 26 november, 2019
Nu när det är som mörkast är det mysigt att tända ljus. På varje gård finns två uttag man kan koppla in till exempel en ljusslinga på. Dessa uttag sitter uppe på pergolan och elen kopplas automatiskt på vid skymning, alltså samtidigt som den övriga gårdsbelysningen tänds.

Se karta över var uttagen finns på varje gård.
publicerat: 18 november, 2019
Styrelsen har arbetat med att ta fram tydliga och konsekventa kartor och regler för grönområdena på Djingis. Dessa omfattar de områden som är gemensamma för alla boende, men även de områden vi uppfattar som våra egna uteplatser. Vi reder ut begreppen och kan äntligen visa vilka kartor som gäller. Samma information kommer snart i allas brevlådor.

Läs mer om disponibla områden.
publicerat: 20 februari, 2017
Nu kan du här på hemsidan se när lokalerna i Vita Huset är bokade. Bokningar görs fortfarande per telefon hos Bengt Andersson, men man behöver inte längre ringa honom bara för att höra när det är ledigt.

Hitta kalendrarna till lilla och stora lokalen på Vita Huset-sidan.